På Avalon vil vi servere digge og ukompliserte retter som egner seg til å deles. Begynn gjerne med noen småretter, og fortsett med grillet kjøtt eller fisk, med det tilbehøret dere selv ønsker til.
Snacks og fingermat
Kalix löjrom med vaffel og Røros rømmeGEFMH
175
Grønne kalamata oliven
95
Sjøkreps kroketter med aioliGSkEH
145
Coppa skinke
125
Avalon-brødGMH
75
↑ med Røros smørGMH
↑ med chilismørGMH
Mellomstore
Pannestekt kamskjell, grillet squash, peaso og eple saus GBBy
195
Cavatelli med sjøkreps og sitronsmørGSkEFH
195
Andelever parfait med grillede fikenM
195
Okse tartar med Cornisf Kern, shoyu og mandlerGMNByMa
195
Grillet beinmarg med oksetartarGMH
245
Grønt og stivelse
Grillet kål med Avalon xo sausGBy
155
Tomat med Avalon ricotta og urteoljeM
145
Grillede beter med apelsin og mandelNMa
145
Grillet knust mandel potet med Røros smør og urterM
125
Fisk fra grillen
Ørret filet fra Hardanger (nok til 2-3)F
450
Piggvar på bein 600gF
870
Kjøtt fra grillen
Norsk culotte av storfe 300g
395
Braisert lammskank fra Rønn gård (nok til 1-2)
235
Tørrmodnet Côte de boeuf /kg
1995
Saus
AioliESn
75
Tzatziki M
85
Hollandaise med beef garumGEMSO2By
95
Søtt
Cornish Kern ost fra Neal´s yard, tomat -og vaniljemarmelade, med kjeksGMSeHRSp
125
Eple parfait med blåbær og honeycombEM
145
Vaniljeis med kaffe shoyu karamellsauseGEMBy
115
Iskrem
55
↑ VaniljeEM
Pære sorbet
55
Allergener: G Gluten, E Egg, F Fisk, M Melk, H Hvete, Sk Skalldyr, B Bløtdyr, By Bygg, N Nøtter, Ma Mandel, Sn Sennep, SO2 SO2 og sulfitt, Se Sesam, R Rug, Sp Spelt